SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ramlösa Södra IF - mer än en klubb
Fotboll

Välkommen till Ramlösa Södra IFs tre verksamheter
Våra tre verksamheter - Ungdomsverksamhet - Senior - Idrott För Alla

Varmt Välkommen till Ramlösa Södra IF 

- mer än en klubb - här idrottar man efter sin nivå

Våra verksamheter:
Ungdomsverksamhet
 5 - 6 år,  7 - 8 år,  9 - 12 år och 13 år och uppåt som utbildas enligt RSIF utbildningsplan.
 
Senior
Vår målsättning är att huvuddelen av våra seniorspelare ska vara fostrade i RSIF. 
 
Idrott För Alla
En unik sektion för barn, ungdomar och unga vuxna med funktionsvariation. 
 
För mer information se under fliken "Om klubben"
 
 
Vill du bli medlem i Ramlösa Södra IF?
 
Kontaktpersoner: 
Ungdomsverksamhet 5 - 15 år - Stellan Hagström: hagstrom.stellan@gmail.com
Senior och juniorverksamhet - Mikael Möller : mikael.moller@ramlosasodra.se
Idrott För Alla - Stefan "Bullen" Carlsson: stefan.carlsson@ramlosasodra.se
 
 
Nya Coronarestriktioner
2020-10-29 12:11

 


 

 

 

Restriktioner för Skånefotbollen

I går beslutade Folkhälsomyndigheten om skärpta allmänna råd i Skåne län. De skärpta råden gäller bland annat idrotten och innebär att föreningar i Region Skåne fram till och med den 17 november ska avstå från att genomföra matcher och träningar. Undantag gäller för de högsta fotbollsserierna samt träning för barn och unga födda 2005 och senare.

Under pandemin har vårt fokus varit att minska smittspridningen av coronaviruset, och samtidigt på ett ansvarsfullt sätt genomföra den fotbollsaktivitet som är möjlig under rådande omständigheter. Vi ska följa beslut, anvisningar och rekommendationer från svenska myndigheter och vara beredda att agera utifrån deras riktlinjer. Svensk fotboll har tagit ett stort ansvar och det är viktigt att vi fortsätter göra det.

Folkhälsomyndigheten (FHM) har nu, i samråd med smittskyddet i Region Skåne, beslutat om skärpta allmänna råd som gäller omedelbart och i vart fall fram till och med den 17 november. Beslutet grundar sig i den snabba ökningstakten i spridning av covid-19 i regionen, vilken gett ett ökat antal intagna i sjukvården och ett ökat antal utredningar om covid-19 på särskilda boenden.

Vi uppmanar alla fotbollsföreningar i Skåne att ta sitt ansvar och följa dessa skärpta allmänna råd som – efter förtydliganden från FHM och Riksidrottsförbundet – innebär följande för fotbollsidrotten i Skåne:

  • Föreningar ska under denna period avstå från matcher, inkl. träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. Detta gäller både fotboll och futsal.
  • Undantag gäller för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Spelare och ledare uppmanas att undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning samt att byta om hemma. Om möjligt bör träningen genomföras utomhus.
  • Undantag gäller också för lag i de högsta serierna (OBOS Damallsvenskan, Allsvenskan, Superettan och Ettan Södra), där särskilda protokoll tillämpas.
Uppskjutna matcher

SvFF har beslutat att skjuta upp samtliga matcher fram till den 17 november där lag från Region Skåne är delaktiga (undantaget matcher i OBOS Damallsvenskan, Allsvenskan, Superettan och Ettan Södra). 

Fortsatt max 50 vid allmänna sammankomster i Skåne

Länsstyrelsen i Skåne län har beslutat att hålla fast vid ett publiktak på 50 personer och det gäller för alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i Skåne, inklusive fotbollsmatcher. Inskränkningen gäller t o m den 30 november. Det undantag för sittande publik om max 300 personer, som regeringen beslutat om och som annars börjar gälla den 1 november, kan tills vidare alltså inte tillämpas vid fotbollsmatcher som arrangeras i Skåne.

 

 

 

 

 

 

Svenska Fotbollförbundet
Evenemangsgatan 31 Box 1216 SE-171 23 Solna


Ramlösa Södra IFs klubbprofil 2020
2020-05-07 11:11

Vi har tillsammans med Stadium och Puma tagit fram klädprofilen för säsongen 2020. Stadium utökar nu möjligheten för dig som medlem i Ramlösa Södra IF så du kan handla direkt på https://www.stadium.se

 https://www.stadium.se/foreningar kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med föreningslogga och initialer.

Ni betalar direkt i webshoppen och får välja om ni önskar få produkterna skickade hem eller till närmaste postombud. Inom en vecka har du din beställning till valfritt leveransställe.

Beställning av matchkläder görs av klubben som vanligt.

Vid eventuella frågor kring din order kontaktar du Stadium kundservice på 0771 – 499 499

Gällande Coronaviruset Covid 19 följer RSIF Skånes FF rekommendationer
2020-03-13 10:19
RSIF följer Skånes FF rekommendationer.
RSIF följer Skånes FF informationssida dagligen och vi uppdaterar RSIF medlemmar vid förändringar.

UPPDATERING CORONAVIRUSET COVID 19 2020-03-12
Igår kom besked och beslut från Folkhälsomyndigheten och regeringen att alla arrangemang med över 500 deltagare stoppas.
I Skåne arrangeras det varje helg matcher, ett antal cuper och turneringar och är det så att dessa har fler än 500 deltagare/åskådare ska dessa inte genomföras eller i så fall anordnas utan publik.
När det gäller matcher, cuper och turneringar som har färre deltagare/åskådare än 500 så är det upp till varje enskild förening att fatta beslut utifrån de besked myndigheter ger ifall turnering/cup skall genomföras.
Skånes FF önskemål är i dagsläget under rådande omständigheter, att tävlingsmatcher i största möjliga mån ska spelas och då vid behov även utan publik.
Vi följer myndigheternas råd och riktlinjer som bl.a. innebär att man inte i onödan skall utsätta sig för större folksamlingar, framförallt inte om man är i någon riskgrupp.
Besök på vårt kansli i Malmö
Skånes Fotbollförbund avråder från besök på vårt kansli under den tid som nuvarande corona/covid19 smitta pågår. Vi kommer från och med i morgon fredag 13 mars att ej längre ta emot oanmälda besök, detta för allas vårt bästa. Vi hänvisar till telefon och mail.
Det går fortfarande att boka besök med tjänsteman på kansliet, ni kommer då tillsammans överens om hur och på vilket sätt ni skall genomföra besöket.
Peter Ekvall
VD Skånes Fotbollförbund
040-590212
Stöd Ramlösa Södra IF genom gräsroten
2020-02-07 22:36
Gå in på Svenska Spel och klicka i Ramlösa Södra IF.
NYHET RSIF Supportertröjor - jättesnygga!
2019-07-12 22:54
Lägg din beställning på önskad artikel och storlek till mia.pihl@ramlosodra.se. Tänk på minst 4 veckors leveranstid.

Nyheter från våra lag
P14, 21/10 07:48 
P16, 11/10 11:29 
Domare, 07/05 17:02 
IFA 2 - tisdagar , 27/01 12:40 
 
Sponsorer