SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ramlösa Södra IF - mer än en klubb
Fotboll

Gällande Coronaviruset Covid 19 följer RSIF Skånes FF rekommendationer
2020-03-13 10:19
RSIF följer Skånes FF rekommendationer.
RSIF följer Skånes FF informationssida dagligen och vi uppdaterar RSIF medlemmar vid förändringar.

UPPDATERING CORONAVIRUSET COVID 19 2020-03-12
Igår kom besked och beslut från Folkhälsomyndigheten och regeringen att alla arrangemang med över 500 deltagare stoppas.
I Skåne arrangeras det varje helg matcher, ett antal cuper och turneringar och är det så att dessa har fler än 500 deltagare/åskådare ska dessa inte genomföras eller i så fall anordnas utan publik.
När det gäller matcher, cuper och turneringar som har färre deltagare/åskådare än 500 så är det upp till varje enskild förening att fatta beslut utifrån de besked myndigheter ger ifall turnering/cup skall genomföras.
Skånes FF önskemål är i dagsläget under rådande omständigheter, att tävlingsmatcher i största möjliga mån ska spelas och då vid behov även utan publik.
Vi följer myndigheternas råd och riktlinjer som bl.a. innebär att man inte i onödan skall utsätta sig för större folksamlingar, framförallt inte om man är i någon riskgrupp.
Besök på vårt kansli i Malmö
Skånes Fotbollförbund avråder från besök på vårt kansli under den tid som nuvarande corona/covid19 smitta pågår. Vi kommer från och med i morgon fredag 13 mars att ej längre ta emot oanmälda besök, detta för allas vårt bästa. Vi hänvisar till telefon och mail.
Det går fortfarande att boka besök med tjänsteman på kansliet, ni kommer då tillsammans överens om hur och på vilket sätt ni skall genomföra besöket.
Peter Ekvall
VD Skånes Fotbollförbund
040-590212
 
Sponsorer