SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ramlösa Södra IF - mer än en klubb

Ramlösa Södra IF
Varmt Välkommen till Ramlösa Södra IF - mer än en klubb

Ramlösa Södra IF bedriver verksamhet på två anläggningar. Hedens IP och Ättekulla IP. På Södragården vid Heden IP hittar du vårt klubbområde med klubbstuga med kansli. 
 
    • “ Vårt klubbmärke speglar vår historia med rött från Södra och blått från BOIS, tillsammans med stjärnorna påminner det oss om de klubbar som slagits samman genom åren. När vi valde vit tröja var det främst av praktiska skäl men idag känner styrelsen att den är inarbetad och samtidigt är den snygg I kombination med vårt klubbmärke.”

 

 

Ungdomsverksamhet 
Från 5 år inriktas träningen på mycket lek med bollen. Från 7 år startar inlärningsfasen för att följas av utvecklingsfasen och prestationsfasen. Från 9 år praktiseras mognadsanpassad verksamhet på träningar och matcher. 
 
Senior
Vår målsättning är att huvuddelen av våra seniorspelare ska vara fostrade i RSIF. Idag spelar vi division 5, med föreningens väl genomtänkta strategier och mål, siktar vi på att spela division 4 2024.
 
Idrott För Alla
En unik sektion för barn, ungdomar och unga vuxna med funktionsnedsättning - Idrott För Alla. Vi erbjuder idag aktiviteterna fotboll och lägerverksamhet.
 
 
Välkommen till Ramlösa Södra IF - mer än en klubb
 
 
Södragården, Heden
Planteringsvägen 141 C
252 32 Helsingborg
 
Ättekulla IP
Ättekullavägen 28
253 61 Helsingborg
 
....................................................................
 
 
....................................................................
 

Ramlösa Södra IFs huvudstyrelse 2023

 

Ordförande: 

Fredrik Henningsson

fredrik.h@pmr.nu

 

Kassör/Sekreterare:

Mats Carlsson

mats0610@gmail.com

 

Ungdomsansvarig 5-12 år:

Richard Persson

richardpersson1982@gmail.com

 

Ungdomsansvarig 13-19 år:

Stellan Hagström

hagstrom.stellan@gmail.com

 

A-lagsrepresentant/Planbokning/ Domare

Morgan Andersson

mocazafe@gmail.com

 

Styrelserepresentant Idrott För Alla

stefan.carlsson@ramlosasodra.se

 

Valberedning:

Ulf Andersson

ulf.bc.andersson@gmail.com

 

Jan-Ivar Pettersson

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kvalmatch till div 4 match 2
2023-10-13 12:26

Vi hoppas se så många RSIF: are som möjligt på Heden på Lördag. Första matchen slutade 3-3 och grabbarna skall göra allt för att gå vidare till nästa kvalomgång mot Hörby FF. Kom ner på Heden och bli vår "tolfte" man.Forza RSIF!

 

 

Ledarna och spelarna i seniortruppen

 

 

Ho Ho ... Nu drar det igång med många spel! Anslut dig!
2023-08-08 10:03

Anslut dig gratis till Svenska Spel Gräsroten och stötta Ramlösa Södra IF. 

Dags att återbruka till förmån för Ramlösa Södra IF !
2023-06-15 23:07

Hej lagkompis/Hej bästa medlem, 

Vår härliga klubb är en del av det svenska idrottsundret. Vi spelar i ett stort lag där alla platsar. Så har det alltid varit och så ska det förbli. Därför är det av yttersta vikt att vi undanröjer de hinder som begränsar en rättvis idrott. I vår klubb ska alla få chansen att utvecklas inom sin sport, som aktiv, som ledare, och som människa. Framför allt vill vi att våra barn- och ungdomar ska få ett livslångt idrottsintresse och att träning och hälsa alltid ska vara en del av deras vardag.

 

För att detta ska vara möjligt får inte idrotten vara för dyr, vare sig för spelare eller familjer. Dessutom måste vi alla minimera den belastning på miljön som idrottandet medför. Därför har vi valt att samarbeta med Uzit – den svenska idrottsrörelsens smartaste medspelare. Med Uzit får vi en app där vi kan etablera en andrahandsmarknad för såväl vår idrotts utrustning som i princip allting inom sport, barn- och fritidsartiklar.

 

Våra ungdomar växer fort både som spelare och människor. Vi vet alla hur mycket urvuxna och oanvända prylar det ligger i våra förråd, garage och källare. Väldigt mycket skulle kunna användas igen och igen. Uzit erbjuder en app med mängder av smarta funktioner som kopplar samman köpare och säljare av sportprylar. Samtidigt som du säljer eller köper någonting via Uzit bidrar du till vår ungdomsverksamhet. 

 

Med Uzit ramlar det inte bara in en slant till dig och vår klubb. De stora vinsterna gör miljön och idrottssverige som får nytta av den utrustning du glömt bort att du har. Så gå ner i källaren, in i förrådet, ut i garaget och leta fram dina sport-, barn- och fritidsprylar. Någon annan kommer att ha stor glädje av dem.

Du registrerar ditt konto via länken nedan och säljer sedan hur mycket du vill, när du vill för endast 29kr i månaden där halva intäkten går tillbaka direkt till klubben. Du får enkelt tillbaka månadsavgiften och mer därtill genom att ta del av de erbjudanden som finns i appen, ex. rabatt 50 kr/mån på Ica Maxi. 

Välkommen att bidra till en mer rättvis, miljövänlig och demokratisk idrott med många vinnare.

 

» Ladda ner appen här: klubbens länk


Mikael Möller
RSIF

076-8530580

 

Uzit Sverige AB - Idrottens köp- och säljapp
Hemsida www.uzit.se E-post highfive@uzit.se

Nyheter från våra lag
P16, 23/10 12:03 
P/F 4, 5, 18/08 19:08 
P/F 5-7, 02/08 15:39 
P/F 5-7, 29/05 21:19 
P/F 5-7, 03/04 08:49 
 
Sponsorer