SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ramlösa Södra IF - mer än en klubb
Fotboll

Ramlösa Södra IF
Varmt Välkommen till Ramlösa Södra IF - mer än en klubb

Ramlösa Södra IF bedriver verksamhet på två anläggningar. Hedens IP och Ättekulla IP. På Södragården vid Heden IP hittar du vårt klubbområde med klubbstuga med kansli. 
 
    • “ Vårt klubbmärke speglar vår historia med rött från Södra och blått från BOIS, tillsammans med stjärnorna påminner det oss om de klubbar som slagits samman genom åren. När vi valde vit tröja var det främst av praktiska skäl men idag känner styrelsen att den är inarbetad och samtidigt är den snygg I kombination med vårt klubbmärke.”

 

 

Ungdomsverksamhet 
Från 5 år inriktas träningen på mycket lek med bollen. Från 7 år startar inlärningsfasen för att följas av utvecklingsfasen och prestationsfasen. Från 9 år praktiseras mognadsanpassad verksamhet på träningar och matcher. 
 
Senior
Vår målsättning är att huvuddelen av våra seniorspelare ska vara fostrade i RSIF. Idag spelar vi division 5, med föreningens väl genomtänkta strategier och mål, siktar vi på att spela division 4 2024.
 
Idrott För Alla
En unik sektion för barn, ungdomar och unga vuxna med funktionsnedsättning - Idrott För Alla. Vi erbjuder idag aktiviteterna fotboll och lägerverksamhet.
 
 
Välkommen till Ramlösa Södra IF - mer än en klubb
 
 
Södragården, Heden
Planteringsvägen 141 C
252 32 Helsingborg
 
Ättekulla IP
Ättekullavägen 28
253 61 Helsingborg
 
....................................................................
 
 
....................................................................
 

Ramlösa Södra IFs huvudstyrelse 2023

 

Ordförande: 

Fredrik Henningsson

fredrik.h@pmr.nu

 

Kassör/Sekreterare:

Mats Carlsson

mats0610@gmail.com

 

Ungdomsansvarig 5-12 år:

Richard Persson

richardpersson1982@gmail.com

 

Ungdomsansvarig 13-19 år:

Stellan Hagström

hagstrom.stellan@gmail.com

 

A-lagsrepresentant/Planbokning/ Domare

Morgan Andersson

mocazafe@gmail.com

 

Styrelserepresentant Idrott För Alla

stefan.carlsson@ramlosasodra.se

 

Valberedning:

Ulf Andersson

ulf.bc.andersson@gmail.com

 

Jan-Ivar Pettersson

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stötta din favoritförening Ramlösa Södra IF
2023-05-25 10:10

https://om.svenskaspel.se/sponsring/grasroten/

 

 

 

Stöd Ramlösa Södra IF - din favoritförening. 

Registrera dig nästa gång du spelar - GRÄSROTEN.

 

Heja ungdomsidrotten!!!

Seniorstaben 2023
2022-10-28 14:15
På bilden från vänster till höger ser vi Miro, Mogge och Magnus

Vi är glada att kunna presentera nästa års seniortränare. Dessa har vi hämtat från våra egna led i form av Miro Cekanovic, Magnus Norpan Nilsson och Morgan Åberg. Dessa 3 var innevarande år ledare i vårt P16 lag och har funnits i klubben i många år. I sann RSIF anda vill vi ta vara på den erfarenhet och kunskap som redan finns inom vår förening.

Huvudtränare kommer att bli Miro och Magnus medan Mogge kommer verka lite i bakgrunden som hjälptränare . Lasse Björklund kommer fortsätta som målvaktstränare.

-Vi kommer fortsätta detta fina arbete som Micke, Bullen och Louis har startat genom att utveckla egna spelare till att ta nästa steg i sin utveckling, både som människor och spelare, och vårt fokus ligger på att spela en snabb, passningsorienterad fotboll med fokus på många mål. Detta är vi säkra på att kunna leverera med tanke på de fina spelare som finns i denna klubb, vi känner dem rätt bra redan men skall bli intressant och lärorikt att lära känna dem lite mer inpå och vara en del av deras personliga resa.Och inte minst med tanke på den fina ungdomsverksamhet som kommer och knackar på underifrån,säger Mogge.

-Vi vill passa på att tacka Micke och hans team för det jobb som lagts ner under ett antal år och den tro på föreningen som han har och skall försöka förvalta förtroendet på bästa sätt.

FORZA RSIF!

Nyheter från våra lag
IFA 2 - tisdagar , 30/05 11:32 
IFA 1 - tisdagar , 30/05 11:30 
P/F 5-7, 29/05 21:19 
P19, 03/04 10:55 
P/F 5-7, 03/04 08:49 
 
Sponsorer