SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ramlösa Södra IF
SENIORLAG

Succéduon förlänger kontraktet över säsongen 2024
2023-12-27 23:38

Styrelsen är glada över att kunna presentera att Ramlösa Södra IF har förlängt kontraktet med Miro Cekanovic och Magnus Nilsson även för säsongen 2024. Tränarduon tillträdde inför denna säsong och ledde laget tillsammans med Mogge Andersson Åberg till en fin andraplacering efter suveräna serievinnaren Råå IF. Efter avslutat seriespel följde två kvalomgångar där vi i sista bortamatchen mot Hörby FF tyvärr inte lyckades säkra biljetten till division 4.

Vårt unga A-lag har spelat en fotboll med en tydlig spelidé som gett eko i fotbolls-Skåne och målsättningen är att vi ska växa ytterligare som lag och bygga vidare på det även nästa säsong.

Vi är otroligt nöjda med ledartrojkans arbete och för styrelsens del var det hela tiden huvudspåret att förlänga avtalet även för kommande säsong.

Det pågår ett arbete med att spika truppen inför 2024 och om några veckor kommer vi att kunna presentera vilka killar det är som ska representera Ramlösa Södra IF 2024.

 

Vi önskar Miro, Magnus och Mogge stort lycka till kommande säsong.

 

//Styrelsen Ramlösa Södra IF

 
Sponsorer