SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ramlösa Södra IF - mer än en klubb
Fotboll

Seniorstaben 2023
2022-10-28 14:15
På bilden från vänster till höger ser vi Miro, Mogge och Magnus

Vi är glada att kunna presentera nästa års seniortränare. Dessa har vi hämtat från våra egna led i form av Miro Cekanovic, Magnus Norpan Nilsson och Morgan Åberg. Dessa 3 var innevarande år ledare i vårt P16 lag och har funnits i klubben i många år. I sann RSIF anda vill vi ta vara på den erfarenhet och kunskap som redan finns inom vår förening.

Huvudtränare kommer att bli Miro och Magnus medan Mogge kommer verka lite i bakgrunden som hjälptränare . Lasse Björklund kommer fortsätta som målvaktstränare.

-Vi kommer fortsätta detta fina arbete som Micke, Bullen och Louis har startat genom att utveckla egna spelare till att ta nästa steg i sin utveckling, både som människor och spelare, och vårt fokus ligger på att spela en snabb, passningsorienterad fotboll med fokus på många mål. Detta är vi säkra på att kunna leverera med tanke på de fina spelare som finns i denna klubb, vi känner dem rätt bra redan men skall bli intressant och lärorikt att lära känna dem lite mer inpå och vara en del av deras personliga resa.Och inte minst med tanke på den fina ungdomsverksamhet som kommer och knackar på underifrån,säger Mogge.

-Vi vill passa på att tacka Micke och hans team för det jobb som lagts ner under ett antal år och den tro på föreningen som han har och skall försöka förvalta förtroendet på bästa sätt.

FORZA RSIF!

 
Sponsorer