SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ramlösa Södra IF

Välkommen till Ramlösa Södra IF
 
Ramlösa Södra IF bedriver verksamhet på två anläggningar. Hedens IP och Ättekulla IP. På Södragården vid Heden IP hittar du vårt klubbområde med klubbstuga och kansli. 
 

“ Vårt klubbmärke speglar vår historia med rött från Helsingborg Södra och blått från Ramlösa BoIS och tillsammans med stjärnorna påminner det oss om de klubbar som slagits samman genom åren. När vi valde vit tröja var det främst av praktiska skäl men idag känner styrelsen att den är inarbetad och samtidigt är den snygg I kombination med vårt klubbmärke.

A-lagets första träningsmatch 2024
2024-02-03 21:11
Ramlösa Södra mönstrade en del nya spelare

På Heden IP spelades årets första träningsmatch mot Viken IK som vi också kommer att möta i årets seriespel. 
Lite småskador och frånvaro i truppen gjorde att Miro, Mange och Mogge mönstrade ett lag med en hel del nya ansikten.
Vi gör tidigt i matchen 1-0 efter ett fint anfall på vänsterkanten som avslutades med ett välplacerat långskott av Sebastian Persson. Vi fortsätter att kontrollera matchen men åker på en tidig utvisning vilket tyvärr rycker sönder matchen helt. Trots utvisningen och en övergång till trebackslinje fortsätter vi att ha mycket boll och går till pausvila i ledning. Andra halvlek gör vi en del byten men fortsätter att ha bra kontroll på matchen. Viken IK kvitterar med 15 minuter kvar av matchen och 1-1 blir också slutresultatet. En hel del fina svar med oss från matchen, framförallt att vi ser en bra bredd i årets seniortrupp som bådar gott. 

Ramlösa Södra P13 både vann och förlorade med flaggan i topp
2024-01-07 19:45

På söndagen spelade Ramlösa Södras två P13-lag kvartsfinaler i Nyårssaluten. 
Lag vit tog sig an Hittarps IK på bästa sätt och laget spelade fartfylld fotboll och gör välförtjänt 1-0 på frispark. Hittarps IK hittar tillbaka in i matchen med en kvittering och matchen går till förlängning där Hittarps IK avgör en väldigt jämn match. Extremt små marginaler som vi inte hade med oss denna gång

 

Lag svart mötte i kvartsfinal nummer 2 Helsingborgs City och här var klasskillnaden påtaglig. Ramlösa Södra spelar ut hela registret och vinner välförtjänt med 5-1 och tog sig vidare till semifinal mot Helsingborgs IF senare på dagen. 

Semifinalen mot Helsingborgs IF blev precis lika jämn som vi hade förväntat oss. Två riktigt bra spelande lag som böljade fram och tillbaka med chanser för båda lagen. Helsingborgs IF gör sent i matchen det enda målet och kunde säkra finalplatsen mot Hittarps IK. 

Ramlösa Södra IF P13 har spelat riktigt fin fotboll som det pratats om mycket från läktarhåll vilket är riktigt roligt. Framtiden är ljus för RSIF

Succéduon förlänger kontraktet över säsongen 2024
2023-12-27 21:38

Styrelsen är glada över att kunna presentera att Ramlösa Södra IF har förlängt kontraktet med Miro Cekanovic och Magnus Nilsson även för säsongen 2024. Tränarduon tillträdde inför denna säsong och ledde laget tillsammans med Mogge Andersson Åberg till en fin andraplacering efter suveräna serievinnaren Råå IF. Efter avslutat seriespel följde två kvalomgångar där vi i sista bortamatchen mot Hörby FF tyvärr inte lyckades säkra biljetten till division 4.

Vårt unga A-lag har spelat en fotboll med en tydlig spelidé som gett eko i fotbolls-Skåne och målsättningen är att vi ska växa ytterligare som lag och bygga vidare på det även nästa säsong.

Vi är otroligt nöjda med ledartrojkans arbete och för styrelsens del var det hela tiden huvudspåret att förlänga avtalet även för kommande säsong.

Det pågår ett arbete med att spika truppen inför 2024 och om några veckor kommer vi att kunna presentera vilka killar det är som ska representera Ramlösa Södra IF 2024.

 

Vi önskar Miro, Magnus och Mogge stort lycka till kommande säsong.

 

//Styrelsen Ramlösa Södra IF

Ho Ho ... Nu drar det igång med många spel! Anslut dig!
2023-08-08 10:03

Anslut dig gratis till Svenska Spel Gräsroten och stötta Ramlösa Södra IF. 

Dags att återbruka till förmån för Ramlösa Södra IF !
2023-06-15 23:07

Hej lagkompis/Hej bästa medlem, 

Vår härliga klubb är en del av det svenska idrottsundret. Vi spelar i ett stort lag där alla platsar. Så har det alltid varit och så ska det förbli. Därför är det av yttersta vikt att vi undanröjer de hinder som begränsar en rättvis idrott. I vår klubb ska alla få chansen att utvecklas inom sin sport, som aktiv, som ledare, och som människa. Framför allt vill vi att våra barn- och ungdomar ska få ett livslångt idrottsintresse och att träning och hälsa alltid ska vara en del av deras vardag.

 

För att detta ska vara möjligt får inte idrotten vara för dyr, vare sig för spelare eller familjer. Dessutom måste vi alla minimera den belastning på miljön som idrottandet medför. Därför har vi valt att samarbeta med Uzit – den svenska idrottsrörelsens smartaste medspelare. Med Uzit får vi en app där vi kan etablera en andrahandsmarknad för såväl vår idrotts utrustning som i princip allting inom sport, barn- och fritidsartiklar.

 

Våra ungdomar växer fort både som spelare och människor. Vi vet alla hur mycket urvuxna och oanvända prylar det ligger i våra förråd, garage och källare. Väldigt mycket skulle kunna användas igen och igen. Uzit erbjuder en app med mängder av smarta funktioner som kopplar samman köpare och säljare av sportprylar. Samtidigt som du säljer eller köper någonting via Uzit bidrar du till vår ungdomsverksamhet. 

 

Med Uzit ramlar det inte bara in en slant till dig och vår klubb. De stora vinsterna gör miljön och idrottssverige som får nytta av den utrustning du glömt bort att du har. Så gå ner i källaren, in i förrådet, ut i garaget och leta fram dina sport-, barn- och fritidsprylar. Någon annan kommer att ha stor glädje av dem.

Du registrerar ditt konto via länken nedan och säljer sedan hur mycket du vill, när du vill för endast 29kr i månaden där halva intäkten går tillbaka direkt till klubben. Du får enkelt tillbaka månadsavgiften och mer därtill genom att ta del av de erbjudanden som finns i appen, ex. rabatt 50 kr/mån på Ica Maxi. 

Välkommen att bidra till en mer rättvis, miljövänlig och demokratisk idrott med många vinnare.

 

» Ladda ner appen här: klubbens länk


Mikael Möller
RSIF

076-8530580

 

Uzit Sverige AB - Idrottens köp- och säljapp
Hemsida www.uzit.se E-post highfive@uzit.se

Nyheter från våra lag
P/F 7, 27/02 11:35 
P19 Junior, 31/12 11:49 
P/F 5-6, 18/08 19:08 
P/F 7, 02/08 15:39 
 
Sponsorer