SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ramlösa Södra IF - mer än en klubb
Idrott För Alla - Bowling torsdagar

IFA Bowling blir IS GÖTA Bowling
2020-12-07 11:21
Hej Bästa Bowlare, 
För många år sedan hängde bowlingen på en skör tråd och var på väg att läggas ner. Då tog Mikael Möller beslutet att Ramlösa Södra IF skulle ta över verksamheten och det har fungerat mycket bra eller hur!
2020:
Det var inte många bowlingtimmar vi kunde ha innan Covid 19 stoppade verksamheten och många andra fick även sina verksamheter inställda. 
Nu har vi kommit till ett beslut att Ramlösa Södra IF och IFA släpper bowlingen och att IS GÖTA Bowling kommer från och med januari 2021 ta över verksamheten helt och hållet. Men som situationen är nu kan vi inte säga när träningen kan komma igång. 
Att IS GÖTA tar över bowlingen kommer bli jättebra! Ni kommer få möjlighet att få licens så att de som vill kan spela tävlingsspel om det dyker upp parasporttävlingar. Ni kommer få snygga tröjor och de som kommer ta hand om er är själva utbildade och väldigt duktiga på bowling. Samma dagar och tider som nu, måndagar och torsdagar 16.30-17.30. När träningarna sätter igång kommer Mia vara med de 4-5 första gångerna. Det kommer även finnas en sida på facebook som IS GÖTA kommer ansvara för. Där kommer ni hitta information mm.
Har ni frågor är ni välkomna att mejla Jocke på: ordforande@isgota.se

 IFA och Ramlös Södra IF tackar Er alla så mycket för de här superhärliga åren och önskar IS GÖTA och Er alla ett jättestort lycka till! 


Nyhetsarkiv
 
Sponsorer