Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ramlösa Södra IF - mer än en klubb
Idrott För Alla - Bowling torsdagar

Välkommen till IFA Bowling
Idrott För Alla Bowling grupp C torsdagar kl 16.30-17.30
Idrott För Alla ligger inte under kommunens LSS verksamhet utan bedrivs som en självständig sektion och tillhör fotbollsföreningen Ramlösa Södra IF.

Idrott för Alla är Ramlösa SödraIFs sektion för barn och ungdomar med funktionsvariationer.
Här finns inga prestationskrav som ställer någon utanför och vår filosofi är att utgå från individens förutsättningar och förmåga. Det mesta byggs på lek och att ha roligt tillsammans.

Idrott För Alla ansvarar för att fotboll och bowling bedrivs på bästa sätt. 
Ledarna ansvarar för att träning/aktivitet genomförs och att material finns tillhanda.
Ledarna i Idrott För Alla är inte ledsagare/assistent till någon medlem före, under eller efter träningstillfälle/aktivitet. Ledarna har ingen befogenhet att ge medicin/vård till någon deltagare. 

Medlemmarna i Idrott För Alla är alla unika, idag 170 individer med olika behov. Som medlem är du själv ansvarig att se till att klara av en träning/match/aktivitet. Även att klara av din färdtjänst. Är du i behov av assistans i någon form, ligger ansvaret på dig att se till att du får det med hjälp av dina anhöriga.  
Som myndig är du själv ansvarig för dina handlingar om du inte informerat oss något annat. Om du är i behov av medicin/vård, och inte kan göra detta själv, ska du ha med ledsagare/assistent som ansvarar för det. 
Viktig information gällande bowlingen hösten 2020
2020-08-03 10:29
VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE IDROTT FÖR ALLAs AKTIVITETER:
BOWLINGEN ÄR FORTSATT  INSTÄLLD UNDER HÖSTEN 2020.
Ramlösa Södra IF fortsätter att följa de rekommendationer och bestämmelser som ges från både Folkhälsomyndigheten och de olika Parasportförbunden. Det vill säga att tex folksamlingar mer än 50 pers är fortfarande inte tillåtna. Publikfria matcher mm 
Även i fortsättningen tänker vi på oss själva och varandra genom att inte bedriva någon verksamhet där det är svårt att hålla de bestämmelser och riktlinjer som finns. 

Bowlinghallen håller öppet och man kan komma och bowla om man vill men då gör man det som privatperson under eget ansvar. Idrott För Alla bedriver ingen verksamhet under hösten. Mia, Ella, Lisa och Sune kommer inte vara på bowlinghallen.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ramlösa Södra Idrottsförening, 03/08 12:37 
Ramlösa Södra Idrottsförening, 07/05 11:11 
Ramlösa Södra Idrottsförening, 07/02 22:36 
Ramlösa Södra Idrottsförening, 12/07 22:54 
Ramlösa Södra Idrottsförening, 25/01 12:42 
 
Sponsorer