Ramlösa Södra IF - mer än en klubb
Fotboll
U15
Pojkar födda 2002/2003
Välkommen till Ramlösa Södra IF U-15 - Norra Europas skönaste gäng.

Träningar och matcher:
Se kalendern!

Provträning: Vi välkomnar alltid nya spelare. Om ni är intresserade av att träna med oss så kontakta Viktor Nyberg Spets på 0708-632151, eller viktor.n.s@ramlosasodra.se

KLARA Aktiviteter 2017:
- Kristianstad Arena Cup - 14 Januari
- Nörhalne Cup Danmark - 24-28 Maj
- Gothia Cup - 16-22 Juli
- Eskilscupen 4-6 Augusti
- Hemmaläger - 23-24 September
- Varberg Elit Cup 13-15 Oktober
- SBK Cupen 12 November
- Landora Julcup 29 December

Fler aktiviteter kommer under hösten..
För mer info se fliken "Aktiviteter/Cuper 2017".

Informationshörna:
- Se gärna bildgalleri, för en provsmakning av vad detta fantastiska gäng hittar på.

Ledare:
Viktor Nyberg Spets
Emil Nilsson
Peter Melin (Målvaktstränare)
Vårsäsongen färdigspelad
2017-06-29 14:58

Vårsäsongen avklarad.


Med hela tre lag i seriespel för P15 (puh!), så har vi nu spelat oss igenom en lång och härlig vårsäsong. Efter en hel del fina resultat i tråk-futsal var det som vanligt dags att ta sig ut i minusgrader och sätta igång. 


I seriespelet började vi på ett strålande vis. Spelmässigt såg det oftast väldigt bra ut, och inställningen var på topp. Det var också oerhört kul att se våra 03or ta för sig och positivt påverka flertalet matcher i framförallt NvA-serien. Dessutom fick några stycken prova på spel i Skåne A under våren, kul!


I slutet av Maj-månad var det dags för den klassiska cupveckan. Denna gången åkte vi till Nörhalne Cup i Danmark med 19 spelare. En ny och fräsch upplevelse, med matcher mot idel ”nya” motståndare från Norge och Danmark, såsom Holbaek, AaB Aalborg, Aabybro, Bogafjell, Ikast, VRI och Jetsmark. 

Under hela turneringen hade vi strålande väder, stundtals upp emot 27-28 grader och stekande sol. 

Turneringen började på ett lysande sätt, med mycket fin fotboll i stort sätt hela tiden. Detta tog oss till semifinal där vi stötte på VRI från Danmark. Väl där förlorar vi med 3-2 på ett obegripligt sätt, en oerhört onödig förlust och såklart tungt för grabbarna. I matchen om tredje pris höjer vi oss rejält och bjuder på en fantastisk insats mot duktiga (men trötta) Jetsmark, vilket resulterade i att vi knep bronspengen. 

Jag hoppas verkligen att vi har dragit lärdom av vikten att vila/dricka/äta/sova rätt för att ständigt kunna vara fokuserade och koncentrerade, det krävs uppoffringar för att vinna turneringar..

Allt som allt så var det en mycket trevlig och annorlunda upplevelse både på och utanför plan, som vi delade med pöjkarna i P01.


Väl hemma i Helsingborg återstod drygt fyra veckor av säsongen. Här tappade vi rejält i prestationerna överlag. Vi hade generellt alldeles för många spelare borta, en del pga skador, och en del pga annat. Träningarna och matcherna blev därmed allt som oftast en ganska frustrerad historia. Dålig och inkonsekvent träningsnärvaro från en del spelare gjorde att vi fick dubblera alldeles för många spelare. Och vi blev tröttare och tröttare ju närmre slutet vi kom.

Nu får vi ladda om ordentligt fram till hösten. Det ska bli oerhört kul och inspirerande!


Även kul att tillägga, två av spelarna, Adam och Axel, har spelat matcher och tränat flitigt med A-laget under våren!


Nu väntar Gothia Cup och Eskilscupen i sommar, innan vi drar igång inför höstens seriespel och turneringar.

Tack för en trevlig vårsäsong. Ha en underbar sommar i regnet!!

Kristianstad Arena Cup
2017-01-15 13:54

P02 slutade på tredje plats i Kristianstad Arena Cup. 3a av hela 53 (!!) st lag är fullt godkänt, trots att det givetvis känns tungt att missa guldet. 
Påväg till semifinalen slog grabbarna ut en del meriterade lag, då vi hamnade på den mest sagt starka sidan av trädet..
IFK Hässleholm 1, Laholm, Svedala 1, Kyrkheddinge, LB07 och Södra Sandby lyckades vi ta oss förbi innan slutsegraren Kristianstad blev för tuffa. 1-2 i en mycket bra match där vi jagade febrilt efter en kvittering i slutminuterna. 

Dem besvikna och trötta killarna lyckades dock att ladda om och knipa bronspengen i en ganska ljummen match om tredjepris. 


Jag är oerhört stolt över grabbarna som lyckas hålla fokus uppe, det är minst sagt ingen enkel uppgift att vara mentalt starka när man spelar åtta matcher, varav sex stycken där vi riskerar eliminering. 
Från samlingen 07.20, tills sista matchen 19.30. Tack för att ni lyssnar på allt mitt tjatande..


Stort tack till Kristianstad för en mycket bra match och för en väldigt bra organiserad turnering. Den kan vi rekommendera varmt.

Segrare (och tvåa) i Landora Julcup
2016-12-28 19:24
Vårt årliga deltagande i Landora Julcup slutade med att lagkamrater fick agera motståndare, då båda våra lag lyckades ta sig till final.
Efter totalt tio matcher av varierande kvalité, så blev det tillslut dags för final där "lag svart" vann med 2-1 mot "lag vit" i en match som var jämn in i det sista.
Futsal x2
2016-11-20 20:26
Tvåa x2. Så blev resultatet efter helgens två inomhuscuper. 

Det blev många (22!!) trevliga matcher på ungefär lika många timmar, där vi bjöd på (oftast) mycket trevlig fotboll. Dessvärre gjorde vi våra två kanske sämsta matcher i respektive final.
Kul med lite annorlunda fotboll hur som helst, även om futsal-tvånget är en sorglig idé från kostymnissarna på SVFF. Lika ljummet som Superettan? (..)

Även kul att se en sisådär 8-9 nya målvakter (som fick rotera runt) under helgen, det löste ni hur bra som helst.

(Bilden ovan visar finallaget från dag 2 i Svalöv).
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ramlösa Södra Idrottsförening, 18/10 12:46 
Ramlösa Södra Idrottsförening, 05/10 10:33 
Ramlösa Södra Idrottsförening, 05/10 10:31 
Ramlösa Södra Idrottsförening, 22/09 09:46 
Ramlösa Södra Idrottsförening, 21/09 09:24 
Ramlösa Södra Idrottsförening, 08/04 18:48 
 
Sponsorer