Ramlösa Södra IF - mer än en klubb
Fotboll
U15
Vårsäsongen färdigspelad
2017-06-29 14:58

Vårsäsongen avklarad.


Med hela tre lag i seriespel för P15 (puh!), så har vi nu spelat oss igenom en lång och härlig vårsäsong. Efter en hel del fina resultat i tråk-futsal var det som vanligt dags att ta sig ut i minusgrader och sätta igång. 


I seriespelet började vi på ett strålande vis. Spelmässigt såg det oftast väldigt bra ut, och inställningen var på topp. Det var också oerhört kul att se våra 03or ta för sig och positivt påverka flertalet matcher i framförallt NvA-serien. Dessutom fick några stycken prova på spel i Skåne A under våren, kul!


I slutet av Maj-månad var det dags för den klassiska cupveckan. Denna gången åkte vi till Nörhalne Cup i Danmark med 19 spelare. En ny och fräsch upplevelse, med matcher mot idel ”nya” motståndare från Norge och Danmark, såsom Holbaek, AaB Aalborg, Aabybro, Bogafjell, Ikast, VRI och Jetsmark. 

Under hela turneringen hade vi strålande väder, stundtals upp emot 27-28 grader och stekande sol. 

Turneringen började på ett lysande sätt, med mycket fin fotboll i stort sätt hela tiden. Detta tog oss till semifinal där vi stötte på VRI från Danmark. Väl där förlorar vi med 3-2 på ett obegripligt sätt, en oerhört onödig förlust och såklart tungt för grabbarna. I matchen om tredje pris höjer vi oss rejält och bjuder på en fantastisk insats mot duktiga (men trötta) Jetsmark, vilket resulterade i att vi knep bronspengen. 

Jag hoppas verkligen att vi har dragit lärdom av vikten att vila/dricka/äta/sova rätt för att ständigt kunna vara fokuserade och koncentrerade, det krävs uppoffringar för att vinna turneringar..

Allt som allt så var det en mycket trevlig och annorlunda upplevelse både på och utanför plan, som vi delade med pöjkarna i P01.


Väl hemma i Helsingborg återstod drygt fyra veckor av säsongen. Här tappade vi rejält i prestationerna överlag. Vi hade generellt alldeles för många spelare borta, en del pga skador, och en del pga annat. Träningarna och matcherna blev därmed allt som oftast en ganska frustrerad historia. Dålig och inkonsekvent träningsnärvaro från en del spelare gjorde att vi fick dubblera alldeles för många spelare. Och vi blev tröttare och tröttare ju närmre slutet vi kom.

Nu får vi ladda om ordentligt fram till hösten. Det ska bli oerhört kul och inspirerande!


Även kul att tillägga, två av spelarna, Adam och Axel, har spelat matcher och tränat flitigt med A-laget under våren!


Nu väntar Gothia Cup och Eskilscupen i sommar, innan vi drar igång inför höstens seriespel och turneringar.

Tack för en trevlig vårsäsong. Ha en underbar sommar i regnet!!


Nyhetsarkiv
Kristianstad Arena Cup2017-01-15 13:54
Futsal x22016-11-20 20:26
Hederspris P02 - 20162016-10-22 15:53
Varberg Elit Cup2016-10-10 11:53
Vårsäsongen avklarad!2016-06-21 09:01
 
Sponsorer