SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ramlösa Södra IF - mer än en klubb
Fotboll
P06

Provträning - efter säsongen 2021 och inför 2022!
2021-10-11

Om du är intresserad av att provträna och eventuellt börja spela för RSIF P06 erbjuder vi möjlighet att komma och träna med oss under ett par tillfällen som vi sedan tillsammans utvärderar och bestämmer vidare utifrån. 

För oss är det intressant med nya spelare som har engagemang, kunskap och ambition med sitt fotbollsspelande. Vi möter detta med en god fotbollsutbildning både på träningar och matcher i en klubb med uttalad ambition att utbilda egna spelare för både för vårt eget A-lag men gärna även lotsa talanger vidare högre upp i seriesystemet.
 
Vi har under säsongen 2021 matchat två lag i serispel. Ett lag lyckades med en fin mittenplacering i Skåneserien A och ett lag blev seriesegrare i P15 Västra.
Vi vill fortsätta på denna resa med att utveckla såväl spelare som våra lag under 2022. Både med bra matcher i serien men också i cuper.
 
Har du en ambition med din fotboll och söker ett lag som vill något är du välkommen till oss. Kontakta någon av följande tränare för att bestämma tid för provträning under perioden oktober-december 2021.
 
- Miro Cekanovic, 0705-101502
- Stellan Hagström, 0734-445575
 
Välkomna till RSIF!
 
Sponsorer